Categorie: | Geen categorie

1610 Vivi Gade Design op canvas

Geschreven: 13 januari 2017 door admin

Decoratie op canvas

Canvas gedecoreerd met een gouden rand met reliƫf, Vivi Gade Design papier, eyelets en brads.

1

Bestempel de rand van het canvas met het Embossing lijmkussen. Besprenkel direct de lijm met goudkleurige embossingpoeder. Schud het teveel aan poeder eraf en verhit de embossingpoeder met een warmtepistool.

2

Scheur een stuk Design papier af, zodanig dat het het canvas bijna bedekt.

3

Scheur een wig in het papier en lijm een stuk papier met een ander patroon aan de achterkant. Pons gaten voor eyelets met een eyeletsetter en bevestig een 1 mm dik leerkoord door de eyelets.

Tear a wedge in the paper and glue a different patterned piece of Design paper on the back. Punch holes for eyelets with an eyelet setter and insert a 1mm thick leather cord in the eyelets.

4

Lijm linten aan de achterkant; een stuk aan elke kant. Het lint moet lang genoeg zijn om aan de voorkant van het canvas een strik te maken.

5

Schrijf tekst op een stuk Micro Suede met een zwarte stift. Knip een klein stuk leer af en lijm op het canvas en decoreer met brads. Decoreer het canvas ook met een foto als u dat wil. Lijm de foto op een gescheurd stuk Design papier in een ander patroon en lijm deze op het canvas.

6

Schrijf tekst op een stuk Micro Suede met een zwarte stift. Knip een klein stuk leer af en lijm op het canvas en decoreer met brads. Decoreer het canvas ook met een foto als u dat wil. Lijm de foto op een gescheurd stuk Design papier in een ander patroon en lijm deze op het canvas. Maak de stik met de linten

Er is meer prachtige Design papier met bij elkaar passende decoraties van Vivi Gade Design in onze Hoofdcatalogus, kijk op pagina 18-33.

Comments are closed.