Categorie: | Geen categorie

12977 Een Papier-Mâché ei gedecoreerd met Quilling

Geschreven: 14 januari 2017 door admin

Een Papier-Mâché ei gedecoreerd met quilling

Gebruik een guillotine trimmer voor het snijden van Canson kaart in reepjes. Rol dan de stroken op met behulp van de quilling pen en plaats deze in de gekozen vorm in het quilling bord. Lijm vervolgens alle rolletjes op het papier-mache ei dat is geverfd met Plus Color Acrylverf.

1.

Verf de papier-mache ei met witte Plus Color Acrylverf.

2.

Snijd de Canson kaart in 5mm brede stroken met behulp van de guillotine trimmer van Fiskars. Begin met het trimmen van het stuk karton, zodat het meetinstrument van de guillotine trimmer zichtbaar is aan de linkerkant.

De procedure voor het snijden van stroken is om het stuk karton steeds 5 mm naar rechts te verschuiven.

3.

Plaats elke strip (een voor een) in de gleuf aan het uiteinde van de quillingpen en rol strak op. Plaats de rol in de gewenste vorm in het quilling bord om zijn vorm te behouden.

4.

Verwijder de quilled papierstrook van de quilling bord mal wanneer dat hulpmiddel is gebruikt. ZRol zorgvuldig uit tussen twee vingers. Zet de rol vast met een beetje lijm en plaats de rol in het quilling bord tot de lijm droog is.

Maak rollen van verschillende afmetingen met behulp van de mallen op het quilling bord. Je kunt er ook voor kiezen om de rollen met je vingers te maken.

5.

Lijm de uitgeharde rollen op het ei, in een patroon naar keuze. Je kunt het ei of helemaal of slechts gedeeltelijk met quilling rolletjes bedeken.

6.

TIP! You may choose to squeeze half-sized strips into a slightly larger heart-shaped mould on the quilling board – several at the same time and glue them together with a bit of glue.

Comments are closed.