Categorie: | Geen categorie

12925 Een wenskaart met een New York servet design

Geschreven: 12 januari 2017 door admin

Een wenskaart met een bruisende stad design

Deze blanco kaart is gedecoreerd met karton en papier uit de ColorBar serie en vervolgens versierd met een servet design en zelfklevende halve parels. Gedecoreerde driehoekige luciferdoosjes zijn gebruikt als tafeldecoratie.

1.

Breng lijm aan met een lijmstift op het lichtgrijze karton en plak daarop het servet. Strijk van het midden uit naar de zijkanten om het glad te maken. Knip bij als de lijm droog is.

2.

Lijm de verschillende stukken karton en papier op elkaar en bevestig op de wenskaart met dubbelzijdig zelfklevend plakband. En plak daarop het servet ontwerp.

3.

Schrijf ‘uitnodiging’ op het lichtgrijze karton.

4.

Knip het bij en bevestig het op de wenskaart met 3D foam pads.

5.

Versier met zelfklevende strasssteentjes en halve parels. Print de tekst uit voor de uitnodiging en bevestig dit aan de binnenkant van de uitnodigingskaart. Of schrijf de tekst met de hand op een stuk zwart karton met een witte gel pen.

6.

Tafeldecoraties: Bevestig dubbelzijdig folie tape om een driehoekige kartonnen luciferdoosje.

7.

Knip een stuk papier op maat en bevestig dit op het dubbelzijdig folie tape.

8.

menukaart: Knip een stuk grijs karton op maat: 28 x 9cm and maak een vouwlijn in het midden met een vouwbeen op stompe borduurnaald. Bevestig karton, papier en decoraties volgens dezelfde methode als voor de uitnodiging.

Comments are closed.