Categorie: | Geen categorie

12452 Engelen van gipsgaas

Geschreven: 12 januari 2017 door admin

Engelen van gipsgaas op een staander

De vleugels en het lijf van de engel zijn gemaakt van bonsaidraad en het lichaam is bedekt met gipsgaas. De standaard is gemaakt van een melkpak. De engel is geverfd met verdunde A-Color matt verf en Art Metal gold verf.

1.

Knip van 2.5 mm bonsaidraad een stuk van 75 cm voor het lichaam en 60 cm voor de vleugels. Vorm van het draad het lichaam en de vleugels. Laat je inspireren door de sjabloon.

2.

Voor de standaard: Snijd of knip een schoon melkpak zoals afgebeeld, om het als een mal te gebruiken. Maak de gietmix  aan in de verhouding 2,5 deel gietmassa op 1 deel water en giet het mengsel in het melkpak.

3.

Plaats de engel met de benen in de gietmix, zoals afgebeeld. Gebruik een stukje masking tape om de benen op hun plaats te houden terwijl de gietmassa stolt.

4.

Bedek het lichaam met iin water gedrenkt gaasverband nadat de standaard is gestold.

5.

Beschilder het lichaam en de standaard met verdunde matte A-color verf. Als de verf te dekkend is, voeg dan iets meer water toe met een kwastje, zodat de kleur enigszins transparant lijkt.

6.

Maak gouden stippen met een foam stencil kwast en Art Metal gold verf.

7.

Bevestig de vleugels en het aureool met behulp van een lijmpistool. Teken een gezicht met een zwarte permanent marker. Het is mogelijk de engel te lakken ter bescherming van de oppervlakten.

Aangehecht bestand File iconSjabloon (296 kB)

Comments are closed.