Categorie: | Geen categorie

11154 Sieraden voor feestelijke gelegenheden

Geschreven: 23 februari 2017 door admin

Sieraden

Hier hebben we een prachtige en feestelijke sieradenset gemaakt. De set bestaat uit een ketting, armband en oorbellen. De set past bij alle outfits, omdat deze in neutrale kleuren is ontworpen. We hebben gebruik gemaakt van rustieke materialen zoals hematiet, leer en zilver.

Oorbellen

Gemaakt op een verzilverde nietstift met strassteen kralen en een hematiet kraal en vervolgens bevestigd aan een oorbelhaak.

1.

Knip vier draden leerkoord af van circa 55 cm. Zet de uiteinden vast en vlecht met 4 koorden zoals getoond op de afbeelding. Volg indien nodig het groene koord.

2.

Leg het groene koord over en neer tussen de zwarte en de roze.

3.

Het groene koord moet terug onder de zwarte. Trek na elke vlecht aan. Ga door met het afwisselen van het bovenste koord. Vlecht tot de gewenste lengte is bereikt.

4.

De vier uiteinden zijn afgeknipt en elk uiteinde is in een eindkap gelijmd.

5.

Knip drie stukken sieradendraad van circa 60 cm. af. Rijg een kalotje en een knijpkraal op. Knijp de knijpkraal plat, knip het overtollige draad af en sluit het kalotje om de knijpkraal.

6.

Rijg op alle drie de draden gezamenlijk strassteen tube kralen. Rijg op elke draad apart de kleine hematiet kralen.

7.

Bevestig de kralenstreng en het gevlochten leerkoord aan elkaar met een ronde ring.

8.

The beading wires should have a different number of beads attached.
Once they have the desired length, assemble the wires in the tube and fasten and assemble like in the other end. Remember the wire must be completely filled up and the crimp bead must be squeezed flat down in the bead tip.

9.

Rijg een kraal op de nietstift en maak met een rondbektang een oog aan de nietstift. Bevestig de oorbel alvorens het oog helemaal te sluiten.

10.

Vlecht een armband op dezelfde manier als de ketting en werk af zoals getoond. Gebruik een ronde ring, bevestig een stuk sieradendraad met een kalotje en een knijpkraal met het gevlochten gedeelte.

11.

Maak kleine hangers met een nietstift en een kraal.

12.

Bevestig de kralen en de hanger aan het draad en sluit deze met een kalotje en een knijpkraal. Bevestig deze met een ronde ring aan de aan de leerklem.

Comments are closed.